2013-06-02 00:15:49• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Csupa jót jeleznek önnek a csillaga

Napi horoszkóp június másodikára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ön egy olyan ember, akire nem lehet ráfogni, hogy különösebben álmodozó volna, vagy nem lenne képes reálisan látni a dolgait. Ha időnként mégis elragadják ideái, azért van ön mellett egy társ, aki visszafogja. Köszönje meg neki!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Bika szülöttek a mai napot a kalandoknak szánják. Ha eddig nem volt bátorsága megtenni valamit, most végre erőt gyűjt hozzá. Régóta érlel már egy gondolatot: tegyen róla, hogy valósággá váljon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nem kellene minden apró sérelmén felbosszantania magát. Az idők sajnos a kelleténél is változékonyabbak, de különösen a felsőbb hatalmakkal szemben nem jó kimutatnia a bosszankodását. Sajnos itt csak maga húzhatja a rövidebbet.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Szakmai előmenetele lehet ma a tét. Sor kerülhet egy döntésre, amin sokban múlik az ön sorsa, további fejlődése. Bármi lesz is azonban a döntés eredménye, ne keseredjen el. Minden út fejleszt: a nehezebb még inkább.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A hirtelen harag már sokszor keverte bajba önt. A mai napon is hajlamos lehet arra, hogy a dühe eluralkodjon. Ám ezt is megelőzheti, ha egy kis önuralomra tréningez a reggel. Így sok kellemetlenségtől kímélheti meg magát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Az élet úgy látszik, játékos kedvében van: ma mintha kifejezetten önnel packázna a sorsa. Ma épp egy olyan embert vet ön elé, akivel már rég leszámolt az életében, és akivel remélte, hogy soha nem kell találkoznia. Most szembe kell néznie vele.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Csupa jót jeleznek most önnek a csillagai: pénzben és szerelemben is gyarapodni fog. Még az is meglehet, hogy szinte csodálkozva néz elmúlt éveire: hogyan is tudott eddig másképp élni? A változás a tudatában kezdődik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ön hajlamos arra, hogy a pénzt és az érzelmeket összekapcsolja. Ne vegye sértésnek, mert ezzel sokan vannak így. A státusz is nagy jelentőséggel bír az életében. De most olyan érzelmek kavarhatják fel, amik mindezt felülírják.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Kellemesen alakulnak kapcsolatai: sok barátja van, és mindig számíthat a segítségükre. Csak arra is ügyeljen, hogy ez kölcsönös legyen. Hallja meg azt is, ha valaki öntől vár támaszt. Még akkor is, ha esetleg nem mondja ki.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Tanuljon meg engedni: nem erőltetheti mindig a saját akaratát másokra. Ha a társkapcsolatában megszaporodtak a gondjai, akkor gondolkozzon el a családi mintákon is. Talán a probléma gyökere nem is az ön családjában van.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Felhőtlennek, de némileg eseménytelennek érzi a napjait. Vigyázzon, nehogy a kalandvágya végül túl nagy zavart okozzon életében. Nem biztos, hogy megéri a móka. Keressen szelídebb szórakozást: zene, tánc, mozi.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Szerelmi élete némiképp zavarossá válhat: különösen, ha maga sem tudja eldönteni, hogy kalandot, vagy tartós kapcsolatot akar. És a legkülönösebb, hogy amit a legkönnyedebb kalandnak vélt, az válhat a legerősebb kötelékké.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: